Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Rayobase - alcalinizant puternic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Rayobase este un preparat alcalin holistic si energetic care contine o combinatie bine echilibrata de minerale alcaline pulverizate. Mineralele sunt compusi vitali. Sarcina lor principala este sa se detoxifice legand surplusul de acizi si neutralizandu-i. Pe langa mineralele potasiu, calciu si magneziu, Rayobase contine oligoelementul zinc si, de asemenea, silice, doi compusi fundamentali pentru mentinerea echilibrului dintre acizi si alcali.

Minerale pe care le contine Rayobase sunt esentiale pentru detoxifiere, deoarece leaga surplusul de acid si le neutralizeaza. Rayobase contine, de asemenea, o cantitate mica de pamant de diatomee, care este excelent pentru curatarea usoara a intestinelor.

Este un fenomen interesant ca, daca avem un echilibru acid bazic normal, la consumul unui plic de Rayobase adaugat la un pahar de apa, l-am gasi destul de insipid, cu un pic de gust de creta. Daca ficatul nostru este impovarat, este posibil sa gustam amaraciune. Daca rinichii nostri sunt impovarati, putem gusta gustul sarat. Daca intestinele sunt impovarate, poate fi mirosul unui ou rau, iar daca gasim un gust de peste, s-ar putea sa ne lipseasca zincul.

Ingrediente: lactoza + informatia energetica a urmatoarelor minerale: hidrogen carbonat de sodiu, carbonat de calciu, carbonat de magneziu, carbonat de potasiu, silice, gluconat de zinc

60 tablete
Trimite mesaj
Din Gura in Gura