Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment detoxifiant deseuri metabolice, toxine Rayopure

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Rayopure - detoxifiant deseuri metabolice, toxine si metale

Supliment alimentar holistic (energetic) cu extracte din plante, alge, acid alfa lipoic, MSM si glutation.

Rayo-Pure este imbogatit cu extracte de plante pentru detoxifiere intr-un mod bland, de sustinere. Chlorella, spirulina si patrunjelul ajuta la eliminarea toxinelor; acidul alfa lipoic, glutationul si vitamina C au efecte antioxidante puternice; metilsulfonilmetanul (MSM) ajuta la construirea colagenului; curcumina, frunzele de urzica, anghinarea, ciulinul si papadia sustin functiile de detoxifiere ale ficatului, rinichilor si sistemului limfatic. Rayo-Pure este dezvoltat pentru curatarea matricei extracelulare (ECM) a tesuturilor conjunctive, leaga deseurile metabolice, toxinele si metalele grele facilitand excretia lor corecta.

Nu contine proteina de origine animala sau gluten.

Doza zilnica si admisia recomandata
Luati 2 x 3 tablete zilnic cu suficient lichid.
Este benefic sa consumati - ora inainte de masa cu aproximativ 200 ml de apa plata.

Molibdenul contribuie la un metabolism normal al aminoacizilor sulfurosi. Vitamina C ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Ingrediente

Lactoza + informatia energetica a urmatoarelor ingrediente: pulbere de chlorella, metilsulfonilmetan (MSM), extract de afine (contine proantocianidina), pulbere de spirulina, acid lipoic, coada de cal macinata, bijuterie de aur macinata, carbonat, extract de curcuma, pulbere de anghinare (contine carinina), urzica extract de frunze, papadie macinata, L-ghlutation redus, extract de acerola (contine vitamina C), fosfat tri-magnezic 5-hidrat, ciulin de lapte (contine silimarina), pulbere de patrunjel, fosfat tri-calciu, extract de piper negru (contine piperina), extract de varza (contine iod), silice, gluconat de zinc, sare de roca; Extract de haematococcus pluvialis (contine astaxantina), molibdat de sodiu.

92 tablete.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura