Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dispozitiv formare biocamp Rayo-Guard

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rayo-Guard este cel mai nou produs din portofoliul Rayonex. Este primul si singurul dispozitiv portabil din lume de formare a biocampului care poate stimula apararea naturala a organismului impotriva poluarii electromagnetice, bacteriilor, virusilor, parazitilor si ciupercilor simultan prin intermediul biorezonantei conform lui Paul Schmidt.
Mai exact, are incorporate 5 programe RAH care sunt stocate pe un cip de memorie special si transferate printr-un sistem de antene dipol care sunt reglate pe valoarea fundamentale a frecventei 10,00. Programele RAH stocate sunt:
RAH 04.00 Poluare electromagnetica completa
RAH 20.00 Bacterii complet
RAH 22.00 Virusuri complete (inclusiv spectrul de frecventa al Coronavirusurilor curente)
RAH 24.00 Paraziti complet
RAH 26.00 Ciuperci complet

Dat fiind vremurile pe care le traim, Rayo-Guard devine cel mai valoros dispozitiv pentru intarirea propriului sistem de aparare al organismului, pentru a evita posibilele infectii.
Dupa o serie de nenumarate teste, practicianul in medicina alternativa Karin Schumann poate confirma ca Rayo Guard a obtinut rezultate extrem de eficiente si astfel, ofera o protectie semnificativa impotriva influentelor cauzale mentionate anterior.

Utilizarea Rayo-Guard este la fel de simpla ca si in cazul Mini Rayonex sau Mini Rayonex 5G. Cu o dimensiune de numai 6 cm in diametru si o greutate de 53 g, Rayo-Guard este usor de purtat si se potriveste in orice buzunar sau geanta de mana.

Cu colierul special proiectat si oferit optional, Rayo-Guard poate fi purtat si sub forma de pandantiv. Acest lucru face ca Rayo-Guard sa fie partenerul ideal in viata de zi cu zi, la locul de munca, la scoala sau in timpul calatoriilor. Cu cat Rayo-Guard este mai aproape de corp, cu atat este mai eficient.

NOTE:
Practicianul in medicina alternativa Karin Schumann este fondatorul in 2001 a Centrului de terapie bioenergetica (cea mai mare clinica din Germania care utilizeaza ca si metoda de tratament biorezonanta conform lui Paul Schmidt - www.bioenergetische-therapie.com). Ea si-a dezvoltat propriul sistem de diagnostic si terapie, pe care il aplica cu succes unui spectru larg de pacienti din centrul ei de terapie, cu 14 locuri de examinare si tratament. In calitate de terapeut cu experienta, ea a coordonat studiul noului produs Rayo-Guard.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura