Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema Forever Young

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Terapia florala vindeca emotiile, mintea, corpul, dar are un efect armonios si asupra frumusetii pielii, facand-o sa radieze. In ceea ce priveste emotiile, remediile florale echilibreaza rigiditatea, acceptarea, rezistenta la schimbare; creeaza o stare de serenitate si calm si ne ajuta sa ne exprimam sentimentele fata de ceilalti, dar si fata de noi insine.

In editie limitata, iti propunem si varianta de Crema Forever Young cu apa florala Rosa Alba. Contacteaza-ne pentru mai multe informatii sau mentioneaza asta in sectiunea de note din formularul de comanda.

Crema Forever Young
Efect calmant asupra pielii iritate sau inflamate, ajuta la cicatrizarea si repararea pielii, Anti-aging de exceptie, tonifiere a tenului, ingrijirea pielii sensibile, atenuarea rosetii si mancarimilor.

Astringent si revigorant asupra tenului, amelioreaza semnele imbatranirii cutanate, confera finete pielii.

Lotiunea este potrivita in general pentru toate tipurile de ten, are textura lejera, non-grasa. Recomandata pentru categoria de varsta 20+.

Inainte de aplicarea elixirului, recomandam si curatarea fetei cu Masca gomaj Seeds of Life.

Ingrediente : Aqua (Water), Caprylic / capric triglyceride (Light coconut) oil, Vitis vinifera (Grapeseed) seed oil, Glyceryl stearate, Peg 100 stearate, Glyceryl stearate S/E, Glycerine (Veg), Stearic acid, Cetyl alcohol , Tocopheryl acetate (Vitamin E) , Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin1, Centella asiatica oil, Evening primrose oil, Rosa mosqueta oil, Brocoli oil, ulei organic de macadamia, ulei organic Camelia, ulei de argan organic, ulei organic de jojoba, vit A si E, apa florala organica de trandafir, apa florala organica de melisa, blend floral Bach, blend floral Australian, micro minerale tisulare vibrationale.

Toate ingredientele atent selectionate sunt bio

30ml

Crema este vegana, ne testata pe animale, gluten-free, conservanti free

Centella asiatic
Centella asiatica oil Contine substante recunoscute pentru stimularea productiei de colagen si a regenerarii tesutului cutanat. Intarzie aparitia semnelor de imbatranire a pielii si amelioreaza aspectul ridurilor. Este benefic si in aplicatii anti-vergeturi.

Evening primrose oil
Un ulei foarte apreciat pentru efectul regenerator si antirid, amelioreaza semnele de imbatranire, imbunatateste elasticitatea pielii. Este ideal pentru ingrijirea zonei delicate in jurul ochilor, a pielii sensibile, pentru netezirea ridurilor si in aplicatii anti-aging.

Rosa mosqueta oil
Renumit pentru atenuarea ridurilor si ameliorarea multiplelor semne de imbatranire, acest ulei pretios este folosit pentru a mentine aspectul tanar si luminozitatea naturala a tenului. Este benefic si in caz de cicatrici, cuperoza si vergeturi

Brocoli oil
Pentru piele este intens nutritiv si confera un aspect satinat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura