Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Remediu Salvator pentru situatii de urgenta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

85 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Dozare:

Adaugati patru picaturi din Elixirul Salvator intr-un lichid de apa (sau orice alt lichid la indemana, inclusiv bauturi).

Pacientul trebuie sa administreze Remediului Salvator frecvent si, pe masura ce este mai calm, la intervale de cincisprezece minute, si apoi la fiecare jumatate de ora in functie de starea sa.

Daca pacientul nu poate sa soarba apa sau daca este inconstient, frecati-o pe buze, pe gingiile sale, in spatele urechilor si la incheieturile mainilor.

Daca nu este disponibila apa, folositi Remediul Salvator nediluat pentru a umezi buzele, gingiile sau limba.

Cand este folosit ca medicament, pentru o perioada mai lunga, dati obisnuitele patru picaturi intr-o lingurita de apa de patru ori pe zi.

Remediul Salvator poate fi aplicat si in cazul ranilor externe. Poate fi folosit pentru a scalda o zona dureroasa; poate fi, de asemenea, utilizat ca o compresa rece sau o fermentare la cald.
Sase picaturi la o halba de apa este cantitatea obisnuita.

Folositi Remediul Salvator in orice situatii de urgenta, mari sau mici.

Foloseste-l pentru o mare intristare, pentru o veste proasta brusc.

Folositi-l dupa orice accident, indiferent daca este grav sau lipsit de semnificatie, pentru ca dupa un accident, indiferent de natura sa, exista intotdeauna o anumita emotie traita.
Cel care sufera poate suferi soc, frica care poate insemna teroare sau panica, disperare cu efectul sau amortitor consecvent sau confuzie.

A ameliora frica victimei si a-i restabili calmul si increderea este extrem de importanta atat pentru prezentul sau, cat si pentru viitorul sau fizic.

Daca are loc un accident, dati victimei Remediul Salvator; faceti cat mai confortabil, pastrati-l cald si asteptati ajutor medical competent.

Remediul Salvator nu are efecte negative, insa este destul de capabil sa salveze o viata umana pana la venirea unui medic calificat.

In situatii de urgenta majora, nu uitati ca Remediul Salvator este o masura puternica de prim ajutor; nu poate inlocui un tratament medical calificat si nu a fost conceput in acest sens.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura