Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Remediu salvator Animale stresate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

70 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Picaturile "Remediu salvator Animale stresate" este o formula fara alcool, potrivita in special pentru animale de companie: in special caini, cai, pisici, chiar daca sunt mai putin sensibile la stres.

De exemplu, inainte de o vizita la veterinar, din cauza stresului cauzat de zgomot, petarde, artificii, dar si in caz de latrat excesiv.

"Remediul salvator Animale stresate" este sub formp de picaturi si ajuta animalele sa gestioneze stresul si emotiile puternice in viata de zi cu zi sau cand animalul este in stare de soc: frica de a merge la medicul veterinar sau la ingrijitor, schimbarea stapanului, convulsii, nastere, durere , accident vascular cerebral, lesin, accident vascular cerebral.

RESCUE este compus din 5 esente originale de flori Bach dezvoltate de doctorul Bach in anii 1930. Remediul RESCUE este o solutie de urgenta pentru a ne ajuta prietenii cu animale in toate circumstantele.

INGREDIENTE: Glicerina, apa, diluare apoasa a Helianthemum nummularium (L.) Mill, Clematis vitalba L., Impatiens glandulifera Royle, Prunus cerasifera Ehrh, Ornithogalum umbellatum L.,

Utilizare: Poate fi administrat intern 1 pana la 4 picaturi, in functie de dimensiunea animalului, pe mancarea preferata, direct in gura sau in recipientul de apa al animalului dvs., ocazional, sau in decurs de cateva zile. Mai poate fi administrat si extern (pe strat, penaj sau piele).

Punctul forte al medicinei holistice sau asa-numita medicina naturala este tratarea animalutului in intregime, subliniind anumite legaturi dintre simptomele fizice si starile emotionale. Un animalut echilibrat, fericit si nestresat progreseaza intotdeauna mai repede catre o stare de sanatate mai buna decat un alt animal rau in par, stresat, comprimat si nefericit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura