Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curs Access bars

0 stars: 0.00 din 0 pareri

930 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Access bars

Access bars este o tehnica de relaxare, curatare mentala si emotionala.

Sa zicem ca ai un computer performant, dar pe care il incarci cu tot felul de fisiere, pana cand acesta nu mai functioneaza la puterea sa initiala si se blocheaza frecvent. Computerul are nevoie de curatare si restartare a hard-disk-ului.

Intr-un mod similar reactioneaza mintea si corpul nostru. Le incarcam cu tot felul de emotii, prejudecati, caram cu noi programe vechi, traume din copilarie si la un moment dat realizam cat de blocati suntem si cum reusim noi insine sa ne sabotam.

In timpul unei sedinte de access bars poti experiementa mai multe stari sau poate niciuna. Poti sa razi, sa plangi, sa fi nerabdator. Reactiile din timpul terapiei apar in functie de cat esti de deschis sa dai drumul la tot ce ai adunat in interiorul tau. Acces bars te invata sa primesti. Se intampla sa avem idei preconcepute atunci cand primim lucruri. De multe ori simtim ca ar trebui sa dam ceva la schimb, dar tocmai in a primi sta frumusetea acestei tehnici alternative.

Cand primesti o sedinta de acces bars, cureti abordarile acestea si vezi diferit lucrurile. Esti mai relaxat si creativitatea o ia din loc. Acces bars e un stil de viata. De cate ori simti ca esti incarcat poti apela la aceasta tehnica de relaxare.

Atunci cand faci cursul, poti invata sa folosesti tehnica pentru tine insuti, pentru cei dragi sau sa te intalnesti cu alt practician pentru un schimb de bars. De asemenea, poti lua in calcul sa iti deschizi un business, pentru ca in momentul in care vei primi diploma acreditata international, poti practica oriunde in lume.

Copii pana la varsta de 16 ani, pot participa gratuit, alaturi de un adult care se inscrie la curs. Tinerii intre 16-18 ani vor plati jumatate din pretul cursului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura