Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Terapie prin biorezonanta la purtator pentru diferite

0 stars: 0.00 din 0 pareri

350 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Este un card special incarcat cu frecvente terapeutice prin biorezonanta cu aparatul medical Rayocomp PS1000 Polar Evolution

Venim in ajutorul celor care isi doresc sa se protejeze mai bine de virusul Covid-19, dar si pentru cei care au deja virusul.

Cardul cu banda magnetica se conecteaza la aparatul de biorezonanta si se incarca cu frecvente terapeutice care sunt antivirale si faciliteaza o imunitate mai buna.

Se poate purta in zona plexului solar, agatat la gat spre exemplu, cat de multe ore doriti. Cardul ne protejeaza prin descarcarea frecventelor terapeutice in campul nostru energetic. Este o metoda buna, care nu presupune sa inghitim pastile.

Fie puteti purta ziua si/sau noaptea sau daca doriti exista varianta de a veni la cabinet unde va pot face sedinte individuale cu biorezonanta folosind programul de frecvente terapeutice pentru Covid-19, insa recomand cardul si daca doriti sa daruiti un cadou mai aparte celor dragi.

Am discutat de nenumarate ori despre biorezonanta si beneficiile pe care le are, astfel ca imaginati-va cum este sa aveti parte constant de frecventele benefice descarcate direct din aparat.

Dincolo de imunitatea imbunatatita, iti creste vibratia si te face sa te simti mai plin de energie. Odata ce cardul iti creste vibratia, organele care sunt prinse in lupta cu virusul se echilibreaza.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura