Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Accesoriu biorezonanta HF-Rayex

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Disponibil pentru precomanda

Radiatiile modulate prin impulsuri de pe telefoanele mobile, telefoanele fara fir, contoarele inteligente, conexiunile routerului wireless etc. pot fi gasite practic peste tot in lumea noastra extrem de tehnologizata. Oriunde se foloseste acest tip de transmisie de date, aceste campuri exista. Fie ca este la birou, acasa sau chiar in dormitor - suntem adesea expusi la aceste campuri pe tot parcursul zilei si, de asemenea, noaptea.

Atunci cand examinati persoanele care au fost expuse extensiv la campuri modulate cu impulsuri cu biorezonanta conform lui Paul Schmidt (BaPS), veti gasi intotdeauna aceleasi deficite de reglementare rezultate. BaPS descrie aceste deficite ca un total de sase valori de frecventa fundamentale specifice (22,50; 34,57; 65,11; 78,65; 86,85; 87,79). Exact aceste sase valori de frecventa fundamentale au fost integrate in cele sase sisteme de antene dipolare ale HF-RAYEX in conformitate cu principiile BaPS si pot fi astfel armonizate in organism.

Sistemul de antena dipol utilizat in biorezonanta, face, de asemenea, obiectul unor studii in vitro foarte interesante, ale caror rezultate au fost obtinute in conditii de laborator. Un studiu biologic celular efectuat de Institutul Stiintific Dartsch arata ca, prin intermediul unor astfel de valori fundamentale de frecventa, capacitatea de reglare a structurilor celulare poate fi afectata foarte pozitiv.

Aplicare: Pur si simplu asezati HF-Rayex intins plat, cu eticheta orientata in sus, langa corpul uman sau animal (distanta maxima de 2 metri fata de corp). Un loc bun pentru HF-Rayex este locul care este aproape de dvs. de-a lungul timpului, de exemplu pe noptiera sau pe biroul de lucru.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura