Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Accesoriu biorezonanta Car-Rayex

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Disponibil pentru precomanda

In timpul unei calatorii cu masina, ocupantii sunt expusi la o mare varietate de stresuri. Campurile electrice sau magnetice directe si alternante, campurile modulate cu impulsuri de la telefoanele mobile, dar si stresul sunt poveri tipice in timpul unei calatorii cu masina. Acelasi lucru este valabil si pentru calatoriile cu autobuzul si trenul.

Examinarea cu biorezonanta conform lui Paul Schmidt (BaPS) arata ca oamenii si animalele care au fost expuse acestor poveri prezinta intotdeauna aceleasi deficite de reglementare rezultate. BaPS descrie aceste deficite ca un total de sase valori de frecventa fundamentale specifice (12,50; 82,60; 87,79; 99,75; 86,85; 99,50). Exact aceste sase valori de frecventa fundamentale au fost integrate in cele sase sisteme de antene dipolare ale CAR-Rayex in conformitate cu principiile BaPS si pot fi astfel armonizate in organism.

Sistemul de antena dipol utilizat in biorezonanta, face, de asemenea, obiectul unor studii in vitro foarte interesante, ale caror rezultate au fost obtinute in conditii de laborator. Un studiu biologic celular efectuat de Institutul Stiintific Dartsch arata ca, prin intermediul unor astfel de valori fundamentale de frecventa, capacitatea de reglare a structurilor celulare poate fi afectata foarte pozitiv.

Aplicare: Pur si simplu asezati CAR-Rayex intins plat, cu eticheta orientata in sus, langa corpul uman sau animal (distanta maxima de 2 metri fata de corp). Un loc bun pentru CAR-Rayex este pe consola din mijloc dintre cele 2 scaune din fata sau in spatele parasolarului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura