Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Hrana minerala pentru pisici, caini si cai Rayobase Vet

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Animalele sunt ceea ce mananca. Echilibrul acido-bazic al animalelor depinde in mare masura de nutritie si de furaje adaugate. Este important sa impartiti furajele in grupul "formatorilor de acid" si in grupul "formatorilor de baze". Daca se aplica o dieta echilibrata cu alimente intregi, raportul acid-baza este egal. Nu apare nici hiperaciditate, nici exces de baza.

Multe hrana pentru animale gata preparata si aditivi furajeri bogati, pe de alta parte, duc la un raport acid-baza distorsionat in organismul animalului. Hrana pregatita pentru caini si pisici contine in mod frecvent componente care nu sunt personalizate in mod ideal pentru nevoile organismului animal. Caii sunt hraniti zilnic cu cantitati mari de ovaz, orz, porumb, melasa si aschii de sfecla rosie. Toate acestea sunt formatori de acid. La aceasta se adauga toxinele si pesticidele din mediu care au o influenta negativa asupra plantelor noastre de pasune si care fac sa dispara componentele de baza naturale. Acest lucru are, de asemenea, un efect negativ asupra florei intestinale a animalelor. Bacteriile putrefactive se reproduc in numar mare si produc la randul lor acizi suplimentari. Ca urmare a acestor schimbari, mediul fizic se schimba, ceea ce poate duce la boli.

Cu Rayobase, medicul veterinar are un preparat de baza cu o combinatie echilibrata de minerale de baza sub forma de pulbere care a fost dezvoltata. Mineralele sunt esentiale pentru organismul animal si stau la baza unei cure de detoxifiere de succes. Se leaga si neutralizeaza excesul de acizi. Usor de utilizat de catre medicul veterinar, Rayobase poate fi administrat zilnic si asigura imbunatatirea mediului corporal si a echilibrului intern al organismului animal. Rayobase Vet a fost dezvoltat special pentru animale. Mineralele sodiu, potasiu, calciu si magneziu sunt adaugate la oligoelementele zinc si silice. Cu ajutorul procesului global de bio-rezonanta conform lui Paul Schmidt, este selectat un compus de zinc care optimizeaza absorbtia veterinarului Rayobase .

Consecintele hiperacidificarii constante

Hiperacidificarea pe termen lung are ca rezultat descompunerea in organism a rezervelor de minerale, care are un efect considerabil asupra vitalitatii si performantei animalului.

Cu ajutorul biorezonantei poate fi examinata influenta unei substante sau a unei combinatii de substante asupra modelului vibrational fiziologic al unui animal. Prin utilizarea acestei metode de masurare, se poate stabili foarte repede daca un aditiv furajer are un efect de sustinere sau de stres asupra organismului general al animalului. Dezvoltarea combinatiei minerale de baza utilizate se bazeaza pe biorezonanta conform lui Paul Schmidt. Prin urmare, Rayobase Vet este perfect adaptat pentru a satisface nevoile organismului animal.

Utilizarea Rayobase Vet

Un preparat de baza cu o combinatie echilibrata de minerale de baza a fost dezvoltat sub forma de pulbere. Mineralele sunt esentiale pentru organismul animal si constituie baza pentru detoxifierea cu succes. Se leaga si neutralizeaza excesul de acizi. Usor de utilizat, Rayobase Vet poate fi administrat zilnic si asigura o imbunatatire a mediului corpului si un echilibru interior al organismului animalului. Rayobase Vet a fost dezvoltat special pentru animale. Minerale, sodiu, potasiu, calciu si magneziu sunt completate de oligoelementele de zinc si silicea. Cu ajutorul metodei integrale de biorezonanta, a fost ales un compus de zinc care optimizeaza absorbtia Rayobase Vet.

Ingrediente

Mineralele: sodiu, potasiu, calciu si magneziu, precum si oligoelementele zinc si silice.

100 tablete
Trimite mesaj
Din Gura in Gura