Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Argentum kids 15 ppm 120 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

28 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ingrediente: argint, apa.
Descriere argint: puritate 99,99%; a) sub forma de nanoparticule obtinute pe cale naturala*, dimensiune: 2nanometri (nm), forma: sferica, dispersie: uniforma; b) sub forma ionica pura, hidrat.
Descriere apa: ultrapurificata, calitate farmaceutica, prin bidistilare si structurata hexagonal. Puritate 1uS/Cm3.

Alte proprietati ale solutiei: pH 8+; gust: metalic, usor amarui; culoare: transparenta.
Imbuteliere: flacon sticla farmaceutica albastru cobalt.

Mod de utilizare:
? intern: cu masura gradata;
? extern: refill pulverizator, aplicat pe comprese.

Il recomand impreuna cu sarurile tisulare Combo
https://www.rezonantavietii.ro/categorie-produs/saruri-tisulare/saruri-tisulare-combos/, individuale
https://www.rezonantavietii.ro/categorie-produs/saruri-tisulare/saruri-tisulare-individuale/ sau combo pentru copii
https://www.rezonantavietii.ro/categorie-produs/saruri-tisulare/saruri-tisulare-pentru-copii/

Sfaturi pentru administrare uz intern:
A nu se administra dimineata pe stomacul gol, inaintea oricarui aliment (fie lichid sau solid). Exista persoane (reduse la numar) la care gustul amar declanseaza imediat eliberarea bilei si aparitia unor senzatii de rau. In cazul in care nu se respecta aceasta indicatie si apare acest fenomen, a se consuma imediat lichide, de preferat apa de izvor.
Pe intreaga perioada a curei cu argint nanocoloidal ionic se recomanda consumul a 2,5l lichide zilnic pentru a ajuta organismul la evacuarea toxinelor.
A nu se consuma direct din flaconul de sticla, saliva poate contine urme de glucoza ce pot conduce la efectul de bioreducere a ionilor de argint, solutia capatand astfel, in timp, culoarea ambra. Si intr-o astfel de situatie produsul se poate consuma in continuare, particulele create astfel se vor dizolva in trup datorita legaturilor slabe (covalente) a atomilor unor astfel de particule.
Actiuni cunoscute ale argintului nanocoloidal ionic:

imunomodulator,  antimicrobian (antiviraI, antibacterian, antifungic)  antiinflamator, cicatrizant,  stimulator regenerare celulara si celule STEM. Il recomand impreuna cu sarurile tisulare Combo
https://www.rezonantavietii.ro/categorie-produs/saruri-tisulare/saruri-tisulare-combos/,
individuale https://www.rezonantavietii.ro/categorie-produs/saruri-tisulare/saruri-tisulare-individuale/ sau combo pentru copii
https://www.rezonantavietii.ro/categorie-produs/saruri-tisulare/saruri-tisulare-pentru-copii/

Prospect
Argintul nanocoloidal ionic natural este o solutie apoasa care contine nanoparticule de argint aflate in suspensie uniforma si ioni de argint puri, naturali, incarcati cu sarcina electrica pozitiva.

La ce este bun argintul coloidal?

Se administreaza sau se aplica local pentru a combate infectiile si pentru a reduce inflamatiile.

Este argintul coloidal sigur?

Oamenii de stiinta au realizat mai multe studii care indica siguranta si eficacitatea argintului coloidal atunci cand este utilizat in cantitati adecvate. Grupul de firme Pure Life detine studii clinice proprii realizate in feluritele programe de cercetare nationale in care a fost implicat.

Argintul coloidal trebuie aplicat in mod diferit pentru fiecare afectiune in functie de gravitatea sa si totodata pentru fiecare categorie de varsta. Tocmai de aceea Pure Life va pune la dispozitie 9 concentratii si 7 tipuri de produse.
Apa cu argint coloidal este un remediu natural sigur, eficient si cu actiune rapida. Beneficiile si aplicatiile argintului coloidal sunt nenumarate, acesta fiind un puternic preventiv natural impotriva infectiilor si afectiunilor. Nu numai ca argintul coloidal este capabil sa va protejeze organismul de infectii, dar in cazurile in care organismul lupta impotriva infectiilor, acesta va stimula sistemul imunitar pentru a ajuta la depasirea rapida a multor tulpini de agenti patogeni.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura