Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masca gomaj Seeds of Life

0 stars: 0.00 din 0 pareri

95 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Masca gomaj Seeds of Life

- reduce inflamatia

- sprijina functia celulara

- contine antioxidanti naturali, acizi grasi Omega 3, 6 si 9 de origine vegetala(din plante), si are un efect antiinflamator ce se datoreaza semintelor de chimion negru

- este o sursa eficienta de vitamine si minerale

Apa florala organica Melisa este cu efect calmant asupra pielii iritate sau inflamate, ajuta la cicatrizarea si repararea pielii, folosit in aplicatii anti-aging si de tonifiere a tenului, de ingrijire a pielii sensibile, de atenuare a rosetii si mancarimilor.

Apa de Trandafiri de Damasc Bio are un parfum armonios atat de indragit, apa de trandafiri este apreciata pentru efectul astringent si revigorant asupra tenului, amelioreaza semnele imbatranirii cutanate, confera finete pielii si reduce roseata.

Baza lotiune bio plus semintele de chimion negru, pudra de Iris Florentin, pudra de Hibiscus, semintele de zmeura neagra, semintele de struguri Chardonnay, D-riboza (ajuta la imbunatatirea alimentarii cu energie a celulelor), ape florale si ulei parfum natural

50 ml

Pe fata si gatul demachiante si curatate se aplica o cantitate minima de lotiune gomaj, cu miscari circulare fine se intinde pe toata zona dorita. Se lasa sa actioneze 20 minute si se spala cu apa calduta. Apoi aplicati Elixirul Amazing.

Recomandam aceasta masca gomaj Seads of life sa se faca de 2 ori pe saptamana sau in functie de cat de incarcat cu celule moarte este tenul dvs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura