Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Remediu floral pentru sarcina usoara Happy Pregnancy

0 stars: 0.00 din 0 pareri

85 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Remediile florale sunt indicate in mod obisnuit in timpul sarcinii, fiind deosebit de benefice in toate situatiile in care esti scoasa din starea de comfort si iti produc neliniste, agitatie, anxietate, ducand la restabilirea echilibrului emotional si aducerea calmului.

Mai este indicat si atunci cand apar sentimente puternice de teama, oboseala, ingrijorare, nerabdare, epuizare, nemultumiri fata de transformarile din timpul sarcinii si ganduri negative.

Dozare: 7 pic /2 puf de doua ori pe zi (dimineata si seara). Mai des la nevoie!

Contine: Remedii florale Bach, blend floral australian, apa alcalina, cogniac organic

30 ml

Pe langa remediile florale, va recomandam pe timpul sarcinii si urmatoarele saruri tisulare care fac parte dintr-un protocol al gravidutei:
Nr.1 Micro Minerale Calcium fluoratum (Fluorura de calciu) - ajuta la dezvoltarea sanatoasa a oaselor bebelusului, precum si elasticitatea tesutului conjunctiv. Prin urmare, ajuta si la prevenirea vergeturilor.
Ferrum Phosphoricum (Fosfat de fier) Nr.3 - ajuta la oxigenarea sangelui.
Magnezium phosphoricum (Fosfat de magneziu) Nr.7 - ajuta la dezvoltarea sanatoasa a nervilor bebelusului. Pentru viitoarea mama ajuta la ameliorarea arsurilor la stomac, un disconfort frecvent in timpul sarcinii.
Natrium chloratum (Clorura de sodiu) Nr.8 - ajuta la mentinerea echilibrului corect al sarii si fluidelor. Prin urmare, ajuta la prevenirea retinerii apei.
Silicea (Acid silicic) Nr.11 - ajuta la dezvoltarea dintilor si oaselor bebelusului. Pentru viitoarea mama ajuta la mentinerea sanatatii parului, a dintilor si a oaselor. De asemenea, poate ajuta la prevenirea vergeturilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura