Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Remediu floral care sprijina in atingerea greutatii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

85 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Combinatie de remedii florale australiene si Bach care sprijina in atingerea greutatii. De indata ce va decideti sa intreprindeti un plan pentru a atinge greutatea corporala potrivita, va puteti sustine cu aceasta combinatie.

Harmony Diet este recomandat persoanelor care vor sa slabeasca, cat si celor care vor sa se ingrase cateva kilograme. Este indicat pentru o relatie defectuoasa cu corpul si cu mancarea, cand exista o gandire fixista asupra dietelor si mancarii, lipsa increderii in sine, rigiditate fata de sine, acumularea de sentimente negative cum ar fi furia, invidia, sentimentul de vinovatie, indecizia, lipsa controlului, obezitate mostenita.

Este recomandat persoanelor care trebuie sa piarda (dar si sa creasca, daca problema este o subtire excesiva) de cateva kilograme (aproximativ 5 kg). Pentru persoanele care nu au o experienta de lunga durata legata de dezechilibrul greutatii corporale, ar fi recomandata o sedinta personalizata cu remedii florale pentru a gasi cauza care produce cresterea in greutate.

Fapt dovedit, aceasta combinatie daca este administrata inainte de masa scade senzatia de foame.

Va recomandam si sarurile tisulare pentru sprijinirea refacerii mineralelor din timpul dietei. Unul dintre acestea ar fi Tonicul general.

Fiind o combinatie generala, merge pentru simptone generale. Pentru o combinatie individualizata, va rugam sa ne contactati.

Dozare: 7 pic /2 puf de doua ori pe zi (dimineata si seara). Mai des la nevoie!

Contine: remedii florale australiene, remedii florale Bach, apa plata alcalina, cogniac organic

30 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura